lunes, 23 de junio de 2014

Beques Ministeri: llindars de renta i quanties. Ajudes activitats complementàries educació especial. Preinscripció i matriculació EOI.

S'ha publicat en el BOE el Reial decret amb els llindars de renda i les quanties per a les beques del Ministeri d'Educació corresponents al curs 2014-2015, per a estudis universitaris i post-obligatoris no universitaris. Adjuntem el text complet perquè pugueu transmetre aquesta informació als vostres associats.

Adjuntem també la convocatòria d'ajudes per a activitats extraescolars i complementàries per a l'alumnat matriculat en centres d'Educació Especial, o en aules d'Educació Especial integrades en centres ordinaris, sostinguts amb fons públics. Aquestes ajudes poden ser sol·licitades pels centres per a subvencionar les activitats extraescolars i complementàries realitzades durant el curs 2013-2014, fins al 30 de juny de 2014.

Finalment, us enviem també la resolució amb el termini de preinscripció i matriculació per a les Escoles Oficials d'Idiomes de la Comunitat Valenciana.

Salutacions cordials,

Mª José Martínez
Administració
fapa_valencia_valenciano correos

No hay comentarios: