jueves, 24 de junio de 2010

FESTA FI DE CURS

Informem a tots els alumnes i familiars de l'IES Bocairent, que aquesta vesprada serà la festa de fi de curs ¡¡Animeu-vos!! De segur que ho pasarem d'allò més bé.

AMPA IES BOCAIRENT

En relació a l’escrit presentat per l’AMPA a l’equip directiu i claustre de l’IES de Bocairent, volem informar als pares i mares que els membres de la junta de l’AMPA ens hem reunit amb la directora per tal de concretar les queixes dels pares i mares dels alumnes que havien motivat l’escrit .
Posteriorment, la directora ens ha informat que ha parlat amb els professors i professores directament afectats per les reclamacions i els ha assabentat del descontent per part dels pares per tal que es tracte de solucionar i que no es repetisca el proper curs.
Els membres de l’equip directiu ens han demanat que informem tots els pares i mares que, davant de qualsevol problema que puga presentar-se amb el professorat, la via més rapida per a buscar solucions es tractar el assumpte directament amb el professor, i en el cas que no es resolga el problema, parlar amb el tutor o amb l’equip directiu.