viernes, 11 de junio de 2010

FESTA FI DE CURS

Descargar el archivo adjunto original


c/ d’Alcoi , núm. 5

46880 Bocairent València

Tel. i Fax 962 350 255

46020285@edu.gva.es








Bocairent ,8 de juny / 10


Estimats alumnes, pares i mares de la comunitat educativa de l'I.E.S. de Bocairent, el curs 09-10 està arribant a la fi, per la qual cosa us informem que el proper dijous dia 24 de juny ho celebrarem al nostre centre a les 20:00h. amb una festa que inclourà:


L'acomiadament dels alumnes de 2n de Batxillerat , 4t d'ESO i PQPI, amb l’entrega de diplomes a tots els alumnes dels esmentats cursos.


També s’entregaran els premis als alumnes guanyadors del concurs de paelles , del concurs de microcontes celebrat el dia del llibre, i del concurs del dia de les Matemàtiques.


Després us oferirem un concert a càrrec de la banda musical del centre dirigida pel professor de Música Ramiro Ruiz.


Més tard gaudirem de la projecció d'audiovisuals d'algunes de les activitats realitzades al llarg dels curs mentre sopem. Heu de portar-vos l’entrepà. La picadeta, la beguda i les infusions correran a càrrec de l’AMPA del centre.


En acabar un DJ professional ens amenitzarà la vetllada fins que en digueu prou.


Esperem la vostra assistència. Us esperem a tots, alumnes, mares, pares, germans, iaios i iaies... No volem quedar-nos curts en les previsions (taules, cadires, menjar, beguda) per la qual cosa us demanem que ens confirmeu la vostra assistència, emplenant la part retallable d’aquest escrit i fent-nos-la arribar al centre a través dels vostres fills , que l’entregaran als respectius tutors, o personalment deixant-la a la consergeria.




La direcció del centre






........................................................................................................................................................


Nom de l’alumne ..................................................................


Confirmen la seua assistència ................ (nº de membres assistents)

carta de L'AMPA a la direcció del centre i al claustre de professors

Aquest curs, en especial el tercer trimestre, molts pares i mares d’alumnes de l’IES de Bocairent s’han adreçat als membres de la junta de l’AMPA per tal de manifestar la seua preocupació respecte a l’empitjorament en els resultats acadèmics dels seus fills, i també per transmetre’ns les seues queixes. Per aquest motiu, la junta de l’AMPA, en representació d’aquestos pares i mares hem fet un escrit a l’equip directiu i al claustre de professors per a que s’assabenten del sentir general dels pares i mares.
Tot i que el curs ja es pot donar per acabat, la intenció d’aquest escrit no es altra que invitar a tots (incloent als pares i mares) a la reflexió i l’autocrítica per tal que el proper curs no es repeteixen molts dels problemes que hem patit aquest curs.





Noticias,
Descargar el archivo adjunto original



A l’Equip Directiu i Claustre de Professors:

Després de la Segona Avaluació, nombrosos pares i mares d’alumnes del centre s’han posat en contacte amb els membres de la junta de l’associació per tal d’expressar la seua preocupació respecte a l’empitjorament en els resultats acadèmics dels seus fills, però també per informar de casos concrets de problemes amb alguns professors o amb la directiva del centre. De fet, són molts els pares i mares, tant del poble com d’Alfafara, que estan valorant el canviar els seus fills d’institut per al proper curs.

Tots sabem que la causa principal del fracàs escolar és la manca de motivació de l’alumnat, i ahí tots, pares, mares i professors tenim part de responsabilitat, i en aquest sentit, els pares i mares reconeixem que tenim molta feina per fer. Però també el professorat haurà de fer un esforç. Cap la possibilitat que els alumnes estiguen contagiant la desmotivació als professors, i si això ocorre entrarem en un cercle del que serà difícil eixir. Mereix la pena que docents, psicòlegs i famílies treballem i fem l’esforç, i els donem una ensenyança de qualitat i el tracte respectuós que mereixen i d’altra banda necessari si volem inculcar-los el respecte per tots els components de la comunitat educativa.


El propòsit d’aquest escrit no és en absolut responsabilitzar l’equip docent dels resultats acadèmics dels alumnes, però si que ens agradaria fer una crida al professorat i a l’equip directiu per a que facen una reflexió profunda i un exercici d’autocrítica, i reconegen la part que els correspon. Els nostres fills, els vostres alumnes, mereixen un esforç addicional.


I és per l’interés que ens mou que, si es creu convenient, estem oberts a la possibilitat de promoure una reunió d’una representació de docents i pares-mares per a conversar i analitzar el problema i buscar possibles solucions entre tots. Esperem una resposta al respecte d’aquesta proposta.


Salutacions,


l’AMPA de l’IES de Bocairent