martes, 27 de enero de 2009

FAPA SOLIDARIA

Estimades APAs:

La Confederació Gonzalo Anaya i amb ella FAPA-València ha pres la iniciativa de col·laborar amb la marató de música i art “València amb Gaza” que es celebrarà el pròxim diumenge 1 de Febrer de 11 a 18’00 de la vesprada en l’institut Lluis Vives de València.

Un dia per a dir ja està bé al conflicte i tenir present a tots els xiquets i xiquetes víctimes d’aquesta barbarie.

Per això us demanem que si conegueu mags, contacontes, músics, interprets, etc, no cal que siguen professionals, podeu posar-se en contacte amb la persona encarregada de l’organització per tal de participar-hi.

Si esteu interessats crideu a Latino: 629601690

ooooooooOoooooooo

Hola amics i amigues:Vos adjuntem al link el cartell de la Marató de música i art “València amb Gaza” amb el que FAPA-València està col·laborant per al pròxim diumenge 1 de febrer amb l'objectiu d'arreplegar fons d'ajuda a Palestina. Serà en l'Institut Lluís Vives (C/ Xàtiva, enfront de l'Estació del Nord) de 12 a 18 hores. L'entrada és gratuïta però s'espera que la gent faça donatius. Hem d'aconseguir que siga un èxit, no sols perquè Gaza ho necessita, sinó també perquè la societat valenciana necessita demostrar-se a si mateixa que és capaç de desenvolupar accions com estes on un muntó de voluntaris aportem el que sabem fer perquè el món canvie.Et convidem a visitar el blog de la iniciativa. Allí trobaràs distintes formes d'ajudar:http://valenciaambgaza.wordpress.com/
Et demanem que difongues l'acte entre els teus amics i amigues. Els xiquets i xiquetes de Gaza t'ho agrairan.

Salutacions

FAPA-València