lunes, 14 de abril de 2014

ESCOLA DE PARES I MARES 2013-14

El pròxim dia 26 d'abril del 2014 a les 11.00 hores en el saló d'Actes de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, D. Francisco Salvador Pascual Pastor, impartirà la quinta sessió de la II Edició de l'Escola de Pares i Mares. 

QUINTA  SESSIÓ : “Els teus fills enfront de les addiccions”
PONENT:  Francisco Salvador Pascual Pastor
DATA: 26 d'abril del 2014
HORARI:  d'11 a 13:30 (o 14)
INSCRIPCIÓ:  Fins al 24 d'abril

D. Francisco Salvador Pascual Pastor és Doctor en medicina per la UMH i Màster en Drogodependència i altres trastorns addictius per la Universitat Alfonso X el sabio.
Member of International Scientific Advisory Committee (ISAC). Global Addiction Lisboa 2011. Pisa 2013. Roma 2014.


BREU RESUM DE PONÈNCIA: prevenció i maneig de les conductes addictives en els jóvens. El Dr. Pascual proporcionarà  dades sobre alcoholisme i drogoaddicció en jóvens publicats pels últims informes i proporcionarà claus de prevenció de conductes addictives, així com estratègies per a les famílies a l'hora d'abordar la presència d'estes addiccions en els seus fills i filles

Comptem amb la seua col·laboració a l’hora d’informar el nombre més gran de pares i mares sobre esta sessió, i els recordem el següent enllaç electrònic, perquè aquells pares i mares que vullguen assistir puguen omplir el model d’inscripció a la jornada, atés que l’aforament del saló d’actes és de 250 persones:

http://www.cece.gva.es/relin/val/escuela_padres.htm

Els assistents que així ho desitgen podran vindre acompanyats pels seus fills o filles xicotets, a partir de 3 anys, que seran atesos per monitors de temps lliure mentres dure la sessió formativa.

No hay comentarios: