lunes, 26 de marzo de 2012

ENS HAN ESTAFAT !!!

Estafa a l'alumnat de 4t d'ESO de l'IES de Bocairent.



Els 38 alumnes de 4t d'ESO de l'IES de Bocairent s'han quedat sense anar al viatge de fí de curs a Roma, perquè un pocavergonya anomenat Pablo, el qual deia treballar a l'agència de viatge "ZAFIRO TOURS" de Sedaví, ha acabat amb tota la il.lusió d'aquest grup de jovens de Bocairent.La consternació entre tot el professorat de l'IES i de tots els pares, mares, xiquets i xiquetes és molt gran.Després d'adonar-se'n de l'estafa d'aquest viatge, l'IES i els pares i mares ho van denunciar.Des de l'agència de viatge ens van comunicar que aquesta persona ja no treballava per a ells, encara que a l'oficina si que constava el nom d'aquesta agència i encara operava al seu nom havent fet tots els pagaments del viatge a eixe nom.
Una setmana abans d'anar-se'n al viatge, els xiquets s'han quedat sense els 18.582 euros que havien pagat.I el més trist de tot, és que a aquest grup de jovens de Bocairent els han robat la il.lusió d'anar-se'n tots junts de viatge. Portaven tot l'any organitzant un fum d'activitats per arreplegar diners i han treballat molt de valent. Les seues famílies havien fet grans esforços econòmics i en qüestió d'un bufit tota la il.lusió se'n ha anat a fer punyetes.



Esperem es faça justícia prompte,i esperem no vore mai més una altra notícia com aquesta, perquè pensem que no hi ha que jugar d'eixa manera amb els sentiments i la il.lusió dels joves, que són el futur de la nostra societat i no volem una societat de tramposos i corruptes.




L'AMPA.

1 comentario:

Pili dijo...

òjala recuperen els diners i puguen anar-se'n de viatge encara que siga més endavant.