miércoles, 30 de junio de 2010

UNA GRAN FESTA

Una gran festa, la que vam gaudir, el passat dijous 24 de juny, en l’ IES Bocairent. Van acudir un gran nombre de pares i mares, molts professors en les seues respectives famílies, tots junts, vam gaudir de l’acomiadament dels alumnes de 2n de Batxillerat i 4t d’ESO.
El acte va ser presentat per Gustavo (cap d’ estudis) de forma molt desenfadada, la directora del centre Alícia Mafé, va dirigir unes paraules a tots els alumnes i presents, on va convidar a pujar a l’escenari a l’alcalde, també present en el acte.
Es va fer entrega dels diplomes de 4t d’ESO, del PQPI i de 2n de Batxillerat, Mª Eugenia, la tutora de 2n de BAT, és va dirigir unes paraules molt emotives, seguidament és va fer entrega dels premis de les paelles, microcontes i fotografia matemàtica.
La segona part de l’acte, va ser el concert de la banda i cor de l’institut, recent creada amb alumnes i professors, dirigida per el professor de música Ramiro, on va composar una marxa cristiana per a l’ IES Bocairent, amb el seu nom. La lletra va ser escrita per xiquetes de 2n A, (Àngela Asensio, Anna Mataix, Sara Sempere, Ester tormo i Ana Vicedo), amb la col•laboració de Conchi Ferre.
Per últim, vam ballar unes xiquetes de 4t ESO, oferint-nos un final espectacular, el sopar va estar amenitzat per un DJ professional.
L’enhorabona a tots els alumnes de l’ IES Bocairent, en especial als de 2n de Batxillerat, que emprenen un nova etapa en la seua formació acadèmica.


AMPA IES Bocairent

No hay comentarios: