viernes, 11 de junio de 2010

FESTA FI DE CURS

Descargar el archivo adjunto original


c/ d’Alcoi , núm. 5

46880 Bocairent València

Tel. i Fax 962 350 255

46020285@edu.gva.es








Bocairent ,8 de juny / 10


Estimats alumnes, pares i mares de la comunitat educativa de l'I.E.S. de Bocairent, el curs 09-10 està arribant a la fi, per la qual cosa us informem que el proper dijous dia 24 de juny ho celebrarem al nostre centre a les 20:00h. amb una festa que inclourà:


L'acomiadament dels alumnes de 2n de Batxillerat , 4t d'ESO i PQPI, amb l’entrega de diplomes a tots els alumnes dels esmentats cursos.


També s’entregaran els premis als alumnes guanyadors del concurs de paelles , del concurs de microcontes celebrat el dia del llibre, i del concurs del dia de les Matemàtiques.


Després us oferirem un concert a càrrec de la banda musical del centre dirigida pel professor de Música Ramiro Ruiz.


Més tard gaudirem de la projecció d'audiovisuals d'algunes de les activitats realitzades al llarg dels curs mentre sopem. Heu de portar-vos l’entrepà. La picadeta, la beguda i les infusions correran a càrrec de l’AMPA del centre.


En acabar un DJ professional ens amenitzarà la vetllada fins que en digueu prou.


Esperem la vostra assistència. Us esperem a tots, alumnes, mares, pares, germans, iaios i iaies... No volem quedar-nos curts en les previsions (taules, cadires, menjar, beguda) per la qual cosa us demanem que ens confirmeu la vostra assistència, emplenant la part retallable d’aquest escrit i fent-nos-la arribar al centre a través dels vostres fills , que l’entregaran als respectius tutors, o personalment deixant-la a la consergeria.




La direcció del centre






........................................................................................................................................................


Nom de l’alumne ..................................................................


Confirmen la seua assistència ................ (nº de membres assistents)

3 comentarios:

SR.X dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
A M P A dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
SR.X dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.