lunes, 8 de junio de 2009

MARAVILLOSA CONFERENCIA DE NUESTRO ENTRAÑABLE AMIGO Y DIRECTOR DE LA "UP" ÓSCAR GONZÁLEZ Y DE NUESTRA PRESIDENTA DE FAPA VALENCIA GEMMA PIQUÉ



El pasado Jueves dia 4 con motivo de las "IX Jornades educatives" se celebró en el Aulari Uned de Ontinyent , una magnifica conferencia de Óscar González (Director de la Universidad de Padres de Bocairent) y de Gemma Piqué (Presidenta de FAPA Valencia), todo ello organizado por CEFIRE


Óscar explicando que es la Universidad de padres.

La presidenta de FAPA Valencia Gemma Piqué y la Vice presidenta de FAPA Valencia Mª. Josep Garcia, escuchando a Óscar.

Representación Bocairentina
Oscar explicando la I Setmana educativa de Bocairent.
Gemma Piqué explicando el funcionamiento y forma de trabajar de FAPA Valencia
Minivideos de la conferencia:

2 comentarios:

Mariano-Bocairent dijo...

L'enhorabona Oscar per la conferència, i gràcies per les paraules d'agraïment als blogs de l'AMPA i meu, saps que es el mínim que podem fer els pares, la vertadera feïna es la teua.
Si he de fer balanç d'aquest primer curs de l'Universsitat de Pares, diré que ha estat meravellós, jo personalment he aprés moltísim, però també sé que ens queden moltes coses per aprendre els cursos vinents.

Oscar Gonzalez dijo...

Moltíssimes gràcies Mariano per les teues paraules. De veritat que si aquest curs ha sigut un èxit és gràcies a vosaltres, els pares i les mares que heu estat recolzant i col.laborant al màxim. El meu balanç també és positiu i de segur que ens vorem els cursos vinents...encara ens queda molt per aprendre junts.

GRACIES A TOTS I A TOTES!!!

Óscar G.