lunes, 14 de abril de 2014

Activitats dels nostres fills a l'INSTITUT en Abril.


Declaració de renta

IMPORTANT!!!! 
Informació sobre la deducció per material escolar en la declaració de la renda 2013. Hi ha un requisits per poder optar : 

- Fills/filles escolartizats en Educació Primària, ESO o Educació Especial en centres públics o concertats. 
- Un dels dos progenitors desocupat i inscrit en com a demandant d’ocupació durant 2013. (L’ import d’esta deducció (100 euros) es prorrateja pel número de dies del període impositiu en el quan el contribuent es troba en situació de desocupació. Açò significa que la deducció de 100 euros no és íntegra si no s’ha estat durant tot 2013 en l’atur, molt important!!)
- Que la suma de la base liquidable general i de la base liquidable d’estalvi, caselles 411 i 419 de las pàgines 12 i 13 de la declaració, no supere les següents quantitats:
- 24.000 euros en declaració individual.
- 38.800 euros en declaració conjunta.

En cas de no complir-se els requisits no es poden deduir el material escolar.

Activitats per Abril, LASARIA TURISME.



ESCOLA DE PARES I MARES 2013-14

El pròxim dia 26 d'abril del 2014 a les 11.00 hores en el saló d'Actes de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, D. Francisco Salvador Pascual Pastor, impartirà la quinta sessió de la II Edició de l'Escola de Pares i Mares. 

QUINTA  SESSIÓ : “Els teus fills enfront de les addiccions”
PONENT:  Francisco Salvador Pascual Pastor
DATA: 26 d'abril del 2014
HORARI:  d'11 a 13:30 (o 14)
INSCRIPCIÓ:  Fins al 24 d'abril

D. Francisco Salvador Pascual Pastor és Doctor en medicina per la UMH i Màster en Drogodependència i altres trastorns addictius per la Universitat Alfonso X el sabio.
Member of International Scientific Advisory Committee (ISAC). Global Addiction Lisboa 2011. Pisa 2013. Roma 2014.


BREU RESUM DE PONÈNCIA: prevenció i maneig de les conductes addictives en els jóvens. El Dr. Pascual proporcionarà  dades sobre alcoholisme i drogoaddicció en jóvens publicats pels últims informes i proporcionarà claus de prevenció de conductes addictives, així com estratègies per a les famílies a l'hora d'abordar la presència d'estes addiccions en els seus fills i filles

Comptem amb la seua col·laboració a l’hora d’informar el nombre més gran de pares i mares sobre esta sessió, i els recordem el següent enllaç electrònic, perquè aquells pares i mares que vullguen assistir puguen omplir el model d’inscripció a la jornada, atés que l’aforament del saló d’actes és de 250 persones:

http://www.cece.gva.es/relin/val/escuela_padres.htm

Els assistents que així ho desitgen podran vindre acompanyats pels seus fills o filles xicotets, a partir de 3 anys, que seran atesos per monitors de temps lliure mentres dure la sessió formativa.