miércoles, 30 de junio de 2010

fi de curs IES

UNA GRAN FESTA

Una gran festa, la que vam gaudir, el passat dijous 24 de juny, en l’ IES Bocairent. Van acudir un gran nombre de pares i mares, molts professors en les seues respectives famílies, tots junts, vam gaudir de l’acomiadament dels alumnes de 2n de Batxillerat i 4t d’ESO.
El acte va ser presentat per Gustavo (cap d’ estudis) de forma molt desenfadada, la directora del centre Alícia Mafé, va dirigir unes paraules a tots els alumnes i presents, on va convidar a pujar a l’escenari a l’alcalde, també present en el acte.
Es va fer entrega dels diplomes de 4t d’ESO, del PQPI i de 2n de Batxillerat, Mª Eugenia, la tutora de 2n de BAT, és va dirigir unes paraules molt emotives, seguidament és va fer entrega dels premis de les paelles, microcontes i fotografia matemàtica.
La segona part de l’acte, va ser el concert de la banda i cor de l’institut, recent creada amb alumnes i professors, dirigida per el professor de música Ramiro, on va composar una marxa cristiana per a l’ IES Bocairent, amb el seu nom. La lletra va ser escrita per xiquetes de 2n A, (Àngela Asensio, Anna Mataix, Sara Sempere, Ester tormo i Ana Vicedo), amb la col•laboració de Conchi Ferre.
Per últim, vam ballar unes xiquetes de 4t ESO, oferint-nos un final espectacular, el sopar va estar amenitzat per un DJ professional.
L’enhorabona a tots els alumnes de l’ IES Bocairent, en especial als de 2n de Batxillerat, que emprenen un nova etapa en la seua formació acadèmica.


AMPA IES Bocairent

MATRÍCULA CURS 2010/11