martes, 17 de febrero de 2009

EXPOSICIO DEL FOTOGRAG JOAN PORREDON







LA VIDA ÉS UNA CORDA QUE NOSALTRES NUEM

El projecte nuSnu és això: visualitzar la concreció d'unes converses entre la persona participant i el fotògraf. Les claus usades per conformar la imatge són ben simples: la corda representa la vida i els nusos les experiències vitals, ja siguin viscudes, desitjades, positives, negatives... mentre que el cos nu es representa a si mateix. Per tant, som davant unes imatges que parteixen d'una veritat biogràfica per tal d'arribar a una altra veritat: la de la lectura lliurement interpretada pel receptor.

Tot aquest procès creatiu està afinant la idea d'editar un llibre. Per això, es presenta nuSnu com un projecte obert on hi tenen cabuda totes les persones que desitgin compartir algun aspecte de la seva vida, de la seva personalitat, i algunes hores de sessió fotogràfica amb l'autor del projecte. Si és del teu interès, tant com per participar-hi, només cal que t'hi posis en contacte per mitjà d'aquest qüestionari.

Viure aquest projecte és una experiència engrescadora. Haver compartit aspectes de la vida d'altres persones ha estat, i és, molt estimulant. Aconseguir fer de tot plegat una fotografia és, sens dubte, emocionant.

La nuesa i els nusos ens igualen.


Joan Porredon